Twenty years from now you will be more disappointed by the things you did not do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. -- Mark Twain

Saturday, April 29, 2006

Road to Mandalay

Prijetna voznja v Mandalay se je kar dobro zacela. Lokalni busek naju je pobral kar pred guest housom. In to celo 10 minut pred uradnim odhodom. V osmih urah naj bi se prikotalili do Mandalaya.

Tezave so se zacele ze kar kmalu, saj je bilo potrebno menjati zadnjo notranju gumo. Folk se je pocasi razlozil iz busa in pridno opazoval soferja in oba 'kondukterja' kako se valjajo po tleh.

Servis je bil, podobno kot pri formulah, hitro opravljen in ce cez kake slabe pol ure smo ze bili na poti. Da nam ne bi bilo dolgcas nam je driver navil radio na full in lahko smo uzivali ob dretju lokalnih pop starsov.

Po kakih treh urah voznje po suhi pokrajini smo se zopet ustavili. Iz zadnje gume se je zacelo kaditi. Uh oh, kaj zdaj? Zopet posvet ob zadnji osi. Potem so zaceli sravfati dol vijake na pokrovu zadnje osi. 15 minut in pokrov je bil dol, sledilo je se pol ure servisiranja. Velike matice dol pa gor in dol,... Koncno je bilo vse ok. Se 15 minut, da so spravili vse nazaj tako kot je bilo poprej (kao). Mi pa smo se ta cas prazili na vrocem soncu na cesti bogu za hrbtom. Od tu naprej je slo vse kot po planu (ce je sploh bil).

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home