Twenty years from now you will be more disappointed by the things you did not do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. -- Mark Twain

Saturday, April 22, 2006

Sobota zjutraj je...

...in gremo na trznico. Sva se pridruzila hordam domacniov, ki so jo zjutraj udarili proti trznici. Stvar je kar velika. Kupis lahko vse kar potrebujes za sodobno mjanmarsko zivljenje: kupe zelenjave, katran na litre, olje na decilitre, drva, grozje, banane, plocevino, strup za podgane, kroglice proti moljem,... za tiste najbolj zahtevne pa je v eni temni luknji cepel se frizer:)

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Se en pozdravcek z Bakovnika. Karmen mi je poslala blog, da mal pocekiramo kje se potepata. Super, da gre vse po planu in da sta ok.

Sunday, April 23, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Ojla, gledam tele slikce in mi je prišlo na misel, da si se končno pridružil digitalni populaciji. Verjetno ne mučiš kakšne dijase (saj imajo tam dol, po vandini logiki, skanerje precej verjetno še na petrolej) in fotke spravljaš potem na net. Če ni skrivnost, David pa nam zaupaj kakšno igračko si si omislil?
Vso srečo vama želim!

Monday, April 24, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Helou,

En comment za Damjano, da bo lažje pripravila Davida do kakega "umazanega" dela.

Žavbi in Nataša sta rodila zdravo punčko Petro!

Monday, April 24, 2006

 
Blogger Unknown said...

Ja sem se moral digitalizirati... so me ze vsi cudno gledal zakaj je potrebno tri dni cakat, da vidijo slike.. :)
Fotkic ni nic posebnega D50, mal manjsi in lazji od 70tke, zato pa je objektiv cisto popotniski Nikkorjev 18-200 VR. Sem ga dobil zadnji dan pred odhodom :))

Monday, April 24, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Sem imel en občutek, da boš šel naprej po Nikonovi poti. Menim, da si dobro izbral, aparat je cool, verjetno tudi na 50-ici baterija traja in traja... na svojem moram včasih prav pomisliti, kako se to naredi, ko pride čas za menjavo. Objektiv poznam samo iz člankov in recenzij, ter pobira dobre ocene. Kam pa posneti materijal spravljaš, imaš verjetno kakšen prenosen HD?
Veliko dobrih posnetkov vam želim, lepe pozdrave obema!

Monday, April 24, 2006

 
Blogger Unknown said...

Z baterijami nimam nobenih problemov - imam dve. Edini problem je elektrika, ki jo tu konstantno primankuje :)

S sabo vlacim en 40 giga image tank, s katerim pa nisem povsem zadovoljen...

Tuesday, April 25, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Zakaj nisi zadovoljen?

Wednesday, April 26, 2006

 
Blogger Unknown said...

Kar pogosto dobim read error, ceprav je potem pri drugem poiskusu vse ok. Ne vem v cem je trik. Sicer pa baterija drzi ful dolgo.

Saturday, April 29, 2006

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home